Apám, anyám és én. Önmegismerő mélyélmény!

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, 2017. június 22. csütörtök 17:00-18:30
A workshopot tartja: Kemény Péter, integrál szemléletű csoportvezető, önismereti mentor és coach, családállító 

Csoportos családállítással tapasztalhatod meg, hogy épp most hol tartasz a szüleiddel, mi van a tudatalattidban erről. Lehet, hogy valami teljesen más, mint amit a hétköznapokban erről gondolsz? A folyamatban nem csak ránézhetsz, hanem a pillanat igazsága szerint tovább is léphetsz a kapcsolatotok tisztításában.

Az apához kapcsolódik a cselekvő erő, a teljesítmény, az önkifejezés, a hatás kifejtése, a kiáradás, a jang energia. Ezekkel hogy vagy az életedben? Hiányolod valamelyiket?

Az anyához kapcsolódik a befogadás, a biztonság, a világgal való kapcsolódás, a yin energia. Ezek hogy vannak jelen az életedben most?

Az állításban lehetőséged lesz ránézni arra, hogy mi van most a tudatalatti rétegrendjeidben az apához és anyához fűződő kapcsolatodban. Ha képes vagy ezzel szembenézni és meghajolni az igazság előtt, akkor jobban otthon lehetsz a saját életedben. Minden egyes folyamat, ahol a családi energián dolgozunk, építi az erőforrásainkhoz való hozzáférést. Ahogy egyre többet dolgozunk a szülőkhöz fűződő nehézségek kitisztázásán, annál több hozzájuk kapcsolódó minőségét tudunk működtetni a saját életünkben.

A családállításról röviden

A Családállítás egy önismereti módszer, amellyel felismerheted életed nehézségeinek gyökereit és elindulhatsz a megoldásuk felé. A családunk mintázatai belénk vannak írva, genetikailag és lelkileg is. Az örökségünkbe tartoznak a családi nehézségek is: tragédiák, elválások, erőszakok, kirekesztések, veszteségek, kudarcok, háborúk, meg nem értettségek, az élet és halál számtalan jelensége. Ha megismered és elfogadod az örökséged, úgy lehetsz a család tagja, hogy leteheted ezeket a nehéz terheket. Ha így teszel, a saját választott út lehet a jutalmad.

A workshop vezetőjéről

Kemény Péter – 8 év és közel 1000 egyéni folyamat után, rendkívül sokat gazdagodott az, amit a Családállítás név alatt csinálok. Az évek során Bodywork és Pszichodráma elemekkel gazdagodott, és az energetikai munka is helyet kapott benne, ilyen módon az állításokban lehet a személyiséggel dolgozni, pl. én-részekkel, lehet a transzgenerációs mintázatokat vizsgálni, de ugyanígy a karmikus és archetipikus rétegeinkhez is hozzáférhetünk a megfelelő tudatállapotokkal.

 

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, 2017. június 22. csütörtök 17:00-18:30
A workshopot tartja: Kemény Péter, integrál szemléletű csoportvezető, önismereti mentor és coach, családállító 


INTEGRÁL AKADÉMIA PROGRAMOK AZ EVERNESS FESZTIVÁLON – JÚNIUS 20-25.


Ha már sok helyen kerested, de eddig nem találtad meg azt, ahol a pszichológia és a spiritualitás összeér, akkor itt  jó helyen jársz!

Gyere, tanulj te is az Integrál Akadémián!
Önismeret integrál megközelítésben: az önismereti utak és technikák sokaságához adunk neked egy térképet.


Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton?
Milyen a transzformáló életmód?

A mi válaszunk: az integrál életmód

Hozzászólások