Igazi szeretetkapcsolatban gyermekeddel

Napjainkban olyan globális, az emberi tudatra is kiterjedő változás zajlik a Földön, amely más megvilágításba helyez több, eddig objektív igazságként elfogadott tudományos tényt. Az 1900-as évek elejéhez képest sokat változtak a pszichológiai elméletek és egyre inkább a teljes spektrumú emberkép megismerését célozzák. Ma már több olyan gyakorlati megközelítéssel találkozhatunk, ami a tudatfejlődéssel járó új emberi kapcsolódási igényekre reagál. A pszichológiai megoldások lépést tartanak ezekkel az új jelenségekkel, minek köszönhetően ez a szemlélet átterjedt a gyermekpszichológia területére is.

Az új igényekre reagálva Terri O’Fallon és Kim Barta kidolgozott egy olyan fejlődéstudatos gyermeknevelési módszert, mely a gyermek és a szülő személyiségét is teljes spektrumban szemléli. Mindannyian arra vágyunk, hogy igazi, mély szeretetkapcsolatot tudjunk kialakítani gyermekünkkel, akinek erre van a legnagyobb igénye. Az Amerikából hazánkba látogató pszichoterapeuta testvérpár arra tanít meg minket, hogyan legyünk képesek erre a legnehezebb körülmények között is.

Az általuk megalkotott StAGES modell szülő és gyermek kapcsolatát a rugalmas, harmonikus együttműködés felé tudja terelni bármely tudatfejlődési szinten álljanak is éppen. Ez a módszer tökéletes választ ad arra az egyre mélyülő lelki igényre, hogy valódi szeretetkapcsolat működhessen ember és ember, de legfőképp szülő és gyermeke között.

A Fejlődéstudatos Gyermeknevelés előadás és workshop egyik célja, hogy egy megújult, virágzó társadalom megteremtését segítse a következő generáció tudatos felnevelésével. A legtöbb, amit magunknak és gyermekeinknek adhatunk, hogy szeretetben kapcsolódunk egymáshoz mindig, minden körülmények között. Ez a lehetőség most bárki számára elérhető. Gyere és sajátítsd el a módszert, amivel mindig nyitott szívvel állhatsz gyermeked mellett!


Jelentkezz a szeptember 26-ai Fejlődéstudatos Gyermeknevelés előadásra és a szeptember 27-29-ei workshopra!

Részletek: http://fejlodjtudatosan.wixsite.com/stages

 

 

Hozzászólások