Szabó Attila

Szabó AttilaA természetben nincsenek hibák. Az élet azáltal fejlődik, hogy folyamatosan kipróbál valami újat, fogadja a visszajelzést az eredményekről, és aztán korrigál.” (Veit Lindau)

Kétgyermekes apa vagyok és egy kis pilisi faluban élek. Integrál szemléletű lelki segítőként egyéni foglalkozásokon támogatom az önismeretben fejlődni vágyókat, illetve tréningeket tartok együttműködés, kommunikáció, konfliktuskezelés témákban.

Korábban egy nagyvállalatnál dolgoztam, mint Lean tanácsadó, így sok tapasztalatot szereztem abban, hogy milyen különleges kihívást jelent versenykörnyezetben megvalósítani a lelki és a spirituális kiteljesedésünket. Pályafutásomat mérnökként kezdtem. Szeretek játszani, alkotni, rendszerekben gyönyörködni, összefüggéseket meglátni, mélységekben és magasságokban borzongani.

Ma már az emberi lélek a legfontosabb témám. Számomra minden emberi lélek egy-egy végtelen univerzum. Csodálattal tölt el, ahogyan fejlődik, változik, és ahogyan kapcsolatba tud kerülni a másikkal, ugyanakkor őszinte együttérzéssel, amikor fáj és szenved. Szakmaiságom tekintetében az NLP master practitioner végzettségemre, valamint az Integrál Akadémián szerzett tudásomra vagyok a legbüszkébb.

Személyes és kiemelt témám a hétköznapok spirituálisa, valamint a különböző vallási irányzatok közötti párbeszéd és kölcsönös támogatás. Ebben az a tudás és értékrend segít a leginkább, amit a jezsuita lelki vezetőimtől kaptam, és amiért hálás vagyok nekik. 2015-től a kereszténység lélektana és spiritualitása tantárgy előadó tanára is vagyok az Integrál Akadémián.

Telefon: +36 30 378 2131
E-mail: attila.szabo.e@gmail.com

 

Hozzászólások