Pőcz Adriana

10402400_919404611418256_551297740771980615_nSzeretek az írás mindkét oldalán lenni – írni és olvasni is. Szeretek mások világába belemenni az írásuk által, elmerülni könyvekben, történetekben, mesékben. Gyerekkoromban és a tini éveimben imádtam könyvtárba járni, elveszni a polcok között. Mostanában inkább könyves üzletekben veszek el. Életem legnagyobb könyves üzletét Frankfurtban láttam, órákig bóklásztam benne. Imádtam olvasni tanulni az iskolában, máig emlékszem arra a bizsergető érzésre, ami akkor fogott el, ha valamit el tudtam olvasni.  11 éves koromban kezdtem el naplót írni, és a változó kézírással megírt köteteket máig kincsként őrzöm a szekrényemben. Szeretem visszalátni változó önmagamat az írásom által, visszaolvasni, hogy mi volt az, amitől féltem, mitől voltam szomorú és mi tett boldoggá. Meglepő, hogy sok minden másképp történt, mint ahogy emlékszem rá! Ez nagyon tanulságos. 🙂

Nyilvános blogomat https://harompont.wordpress.com/  2014 júliusában kezdtem el írni. Nagyon furcsa és félelmetes érzés volt tudni, hogy most már nem csak én olvasom a gondolataimat. Az Integrál Akadémia blogba nem sokkal azután kezdtem el írni, miután elkezdtem az iskolát, szintén 2014-ben. Bár most még nem nagyon taposom ezt az utat, de szeretnék könyveket írni olyan történetekkel, amik körberepülik a világot, és nagyon sok ember titkos kis világába jutnak el.

Addig is tanulok az Integrál Akadémián, és jelenleg konferenciát szervezek közösen egy nemzetközi teammel, ami májusban fog megvalósulni. És aztán? A jó ég tudja, merre visz majd az élet.

Hozzászólások