Az integrál pszichológia és az Integrál Akadémia bemutatása

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, június 22. péntek, 16:00 – 17:30, Az integrál pszichológia és az Integrál Akadémia bemutatása, Gánti Bence
Találkozz Gánti Bence integrál pszichológussal, az Integrál Akadémia alapítójával, aki áttekintést ad az integrál pszichológiáról és a tanulási lehetőségekről!  

“A páciens a figyelem és együttérzés körében megosztja a belső igazságot a terapeutával, ezáltal az igazság kiszabadul a megtévesztés csapdájából, és a valódi én szépsége átragyog a hazugságon.” – Ken Wilber, az integrál pszichológia atyja

Ma már kell ismernünk a spiritualitás elveit és a pszichológia elveit is, összekapcsolva, integráltan. Bárki, aki emberekkel foglalkozik, annak érdemes megtanulnia azokat a pszichológia alapokat, szemfelnyitó ismereteket és meglepően hatékony beszélgetési fogásokat, amelyeket a profi pszichológusok és terapeuták használnak. Ezekkel lehet elérni a hétköznapi normál emberek komolyabb megnyitását felfelé, a spirituális keresők hiteles személyiségfejlesztését, és bárki számára a leszakadt, árnyékban lévő rejtett énrészek megdolgozását, melyek visszafogják a fejlődést. A belső út így válik teljessé a jóga, a meditáció és más spirituális gyakorlások mellett. Ugyanakkor a pszichológusoknak is szüksége van az integrál szemléletre, mert összefoglalja a spirituális hagyományok vallásfüggetlen, lélektani lényegét: a személyiség transzperszonális, egón túli meghaladását, a spirituális felébredést, a misztikus élményeket, a megvilágosodást, mely a lét és az élet értelmét mélyíti el. A belső utunk realitása az, hogy

ha át is élünk spirituális élményeket és dolgozunk is magunkon, az életünk nagy részét a személyiségben és kapcsolatokban éljük.

Ehhez viszont a nyugati pszichológia újabb iskolái adják a legjobb modelleket és technikákat. Az igényes pszicho-spirituális emberek és lelki segítők egyre nagyobb százaléka végzi el ezért az Integrál Akadémián az integrál pszichológia képzést.  A képzésnek csak a fele az előadás, a másik fele egy nagyon komoly sajátélmény, amely során mélyreható személyes átalakulás történik meg. Mindezt profi szakemberek vezetik, a körülbelül 30 fős tanári és terapeutai gárdában. Ehhez egy egymást megismerő, fantasztikus közösséget kapunk, amely a magasabb értékek kibontakozásában támogat bennünket stabilan, életünk egy szakaszán.

Hallgasd meg most első kézből az integrál szemlélet bemutatását, személyesen Gánti Bence integrál pszichológustól az Everness Fesztiválon!

Bence, aki a hazai egyik legmagasabb szakmai fokozatú klinikai szakpszichológusi végzettséggel rendelkezik, továbbá Amerikában Ken Wilbertől tanult, és távol-keleten buddhista kolostorokban képezték, 21 éve hozta be Magyarországra az integrál pszichológiát és 11 éve alapította meg az azóta egyre nagyobb sikernek örvendő Integrál Akadémiát. Ez minden évben számos ember életét változtatja meg.

Így vélekednek a volt hallgatóink:

“A hazai és globális civilizációt gyógyítók úttörő csillaga Bence. Generációk sorsát emeli.” – Lia

 “Életem legjobb döntése volt az Integrál Akadémiára beiratkozni; ezt a végzés után öt évvel is így gondolom!” – Péter

 “Jobb emberré váltam és rengeteg tudást szereztem itt. Az emberekkel pedig megtanultam dolgozni, és azóta is az ott tanultakból élek.” – Judit

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, június 22. péntek, 16:00 – 17:30, Az integrál pszichológia és az Integrál Akadémia bemutatása, Gánti Bence

A képzés végére átfogó elméleti tudásod lesz az integrál szemléletről, a pszichológia és a spiritualitás gyakorlatban is alkalmazható tanításairól, továbbá gyakorlati technikai kiképzettséged és tudásod lesz az integrál szemléletű tanácsadói szintű terápiás munkára. Ehhez egy két éves, beszélgetési technikákat és módszereket tanító, gyakorlati tréninget építettünk be a képzésbe. A képzés része továbbá a sajátélményű terápiás folyamat és a spirituális gyakorlás megtapasztalása is, amely egy tetszőlegesen választható meditációs elvonulást jelent a három év alatt.

Nálunk az évfolyam egyben egy különleges közösséggé is válik

a személyiségfejlesztő, terápiás, szép és bemélyült együttléteknek köszönhetően, amely az integrált személyiséggé válásnak az egyik kulcsa. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az előadók és csoportvezetők terápiás és gyakorlati alkalmakkor visszautaljanak az elméletre és viszont. Egy integrál tanácsadó akkor hiteles, ha bizonyos személyiségfejlődésen is keresztülmegy, és a személyisége és képességei sugározzák azt, amit az elméletben vall.

Tanuld meg nálunk ezeket az ismereteket, tudd pontosan, hogy mi zajlik benned és más emberekben. Válj minőségi lelki segítővé és belső úton járóvá! Szeptemberben indul az az Integrál Pszichológia szak következő évfolyama. Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy Te is részese legyél, akkor csatlakozz hozzánk!

Hallgasd meg első kézből az integrál szemlélet bemutatását, személyesen Gánti Bence integrál pszichológustól az Everness Fesztiválon, az Integrál Akadémia Nagy sátorban
Június 22. péntek 16:00-17:30


Ismerd meg az Integrál Akadémia sátrában, tanuld meg szeptemberben induló új évfolyamunkban!

Ha már sok helyen kerested, de eddig nem találtad meg azt, ahol a pszichológia és a spiritualitás összeér, akkor itt  jó helyen jársz!


INTEGRÁL AKADÉMIA PROGRAMOK AZ EVERNESS FESZTIVÁLON – JÚNIUS 20-25.

A részletekért kattints a képre!


Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton?
Milyen a transzformáló életmód?
A mi válaszunk: az integrál életmód

Jelentkezz most: www.integralakademia.hu/nyaritabor2018

Hozzászólások