Everness Nyitó és Záró Szertartás Gánti Bencével

 

Gánti Bence spirituális szemléletű integrál pszichológus egy összközösségi lelki folyamattal, az Everness Nyitó Szertartással nyitja meg lelkünket az Everness lelki-szellemi közössége és önmagunk felé. A Fesztivál végén egy Záró Szertartás keretében Kailash Kokopelli és Gánti Bence együttműködése segít minket abban, hogy eljussunk az Everness élményinek belső integrációjához és az élő zenei élményhez.

Vedd ki a legtöbbet ebből a pár napból, kapcsolódj be az Everness felszabadult áramlásába az első pillanattól az utolsóig!

* Everness Fesztivál, Nyitó Szertartás

2018. június 20. szerda, 19:00-21:00, Dzsem Színpad

** Everness Fesztivál, Az integrál pszichológia és az Integrál Akadémia bemutatása előadás

Előadó: Gánti Bence, az Integrál Akadémia alapítója

2018. június 22. péntek, 16:00-17:30, Integrál Akadémia Nagy Sátor

*** Everness Fesztivál, Záró Szertartás

2018. június 25. hétfő, 10:00-12:00, Dzsem Színpad

Gánti Bence spirituális szemléletű integrál pszichológus közösségi nyitó szertartást vezet az Everness résztvevőinek a Dzsem színpadról. Az Evernessen összegyűlő pozitív tömeg jelenlétét és energiáit a megfelelő facilitálással el lehet vinni a Nagy Egésszel való összekapcsolódásig. Ez a rendkívüli közösségi egységélmény, némi szakértelemmel és csoport-facilitátori gyakorlattal behívható.

Az élmény során átélhetjük azt, hogy mélyen összekapcsolódunk egymással és a világgal, és egy nálunk nagyobb valóság, a Nagy Egész részévé válunk. Hiszen folyamatosan összeköttetésben áll a tudatalattink a világgal, azonban a normál tudatállapotban különállónak vagy csak részlegesen kapcsolódottnak érezzük magunkat. Ilyenkor pedig, amikor elmegyünk egy ilyen fesztiválra, akkor éppen azt reméljük, hogy a nyári élvezet és közösség hevületében megtörténik az igazi feloldódás, az önfeledés, és a várva várt szabadság! A boldogságot keressük.

Az egységélményben elfelejtjük az elkülönült én-t és ebben a szabadságban megízleljük saját létünk korlátlanságát.

Mindannyiunkban él a vágy, hogy megtaláljuk a nálunk nagyobb Egészet, amelyben feloldódva teljesen átadhatjuk magunkat a létnek. Ezt kétféle módon lehet megtenni: meditációban egyedül, vagy a többi emberrel való kapcsolódásban. A kettő szintézise adja a legnagyobb élményt: meditatív tisztasággal kapcsolódni egymáshoz, ráadásul sok emberrel egyszerre.

A meditációs állapot és a kapcsolódás között kielégületlen a lét: szenvedésteli szamszárát tapasztalunk. De ha átélhetjük a feloldódást, akár csendben egyesülve a léttel a meditációkban, akár a többi emberrel való figyelmes kapcsolódásban: átéljük a Nagy Egész élményét! Újra bekötődünk a létbe, teljessé válik a pillanat, és visszaemlékezünk, hogy miért is vagyunk itt.

Az Everness, melynek jelentése utal az öröklétre és a jólétre is, egy olyan teret kínál, ahol az egybegyűlt emberek százai és ezrei bekapcsolódhatnak a közös áramlásba. Ez azonban önmagától gyakran nem történik meg egészen, csak részlegesen. Ennek megtörténte ugyanis attól függ, hogyan kapcsoljuk össze az embereket, milyen helyzetet teremtünk a számukra.

Azok a kapcsolati helyzetek, ahol a résztvevő előadást hallgat, vezetett meditáción ül másokkal egy térben, koncertet hallgat, vagy arra táncol másokkal: ott sokszor részleges az összekapcsolódottság. A főszereplő vagy az, aki a színpadon előad, zenél, vagy az egyén, aki követi a figyelmével a szolgáltatót.

De milyen viszonyban vannak az emberek a nagyszínpadok előtti nézőtéren? Egymás felé fordulnak a figyelmükkel? Nem. A szolgáltató felé fordulva töltik el az időt, egymással nem nagyon kapcsolódva. És ez az, ami ténylegesen történik, ez a kapcsolati tér milyensége.

Mi kell akkor a teljes bekapcsolódottsághoz, a teljes egységhez és az áramláshoz a nagyszínpad előtti közönségnek?

Nos, éppen őket, a tömeget kell főszereplővé tenni, a színpadi vezető pedig alakuljon át csoport-facilitátorrá. A színpad többé nem az előadó emelvénye, hanem a helyzetre rálátó óriáscsoport (tömeg) facilitátora, egy pozitív tudatvezető állomása a térben.

Olyan tudatkapcsolódási szertartást vezet a tömeg nevű óriáscsoportnak, amelyben az emberekben megnyílik a felsőbb énjük, és közösen rákapcsolódnak a Nagy Egészre, hogy visszaemlékezzenek az Ever-re és a Wellness-re: lényük örök mivoltára, mely az időtlen jelen élményeként áll be, és a jólétre, mely a teljesen megélt lét áldása.

Az új templom a csoport tér, és az oltár közepén az emberek állnak.

Isten pedig rajtuk át, mint egység-tudatállapot jelenik meg, ezért nincs szükségük többé a vallásra, mint közösségi hivatkozásra ahhoz, hogy megengedhessék maguknak a felsőbb én eljövetelét: a jóságot, az összekapcsolódottságot és a szentség jelenlétét.

Mert az isten bennünk rejlik. Csak ki kell hozni azt. Ez az öröm és szeretet csendes ragyogásaként vibrál a térben, ahol a szinkronicitások és a telepátia díszítik a pillanatot. A dolgok maguktól kezdenek történni és minden erőfeszítésmentessé válik: beáll a béke.

Megérkeztünk a Nagy Egészbe, a spirituális áramlásba. Isten hozott az Avatár fájánál! 

A folyamatot vezeti:
Gánti Bence – az Integrál Akadémia alapító elnöke, integrál szemléletű pszichológus, klinikai szakpszichológus. A képzés szervezése és az előadások tartása mellett tanárokat képez, személyiségfejlesztő-, terápiás-, és transzlégzés csoportokat tart, továbbá magánpraxisban pszichoterápiás konzultációt és coachingot folytat. Hallgasd meg Bence előadását június 22-én, pénteken, 16 órától az Integrál Akadémia Nagy sátrában az integrál pszichológia és az Integrál Akadémia bemutatásáról!

Az évek során kialakult a saját csoportozási módszere, az Integrál Flow Terápia, mely egyesíti a spirituális és pszichoterápiás teret. Tréningeket és csoportokat vezet Magyarországon kívül Európa más országaiban is (Németország, Oroszország, Bulgária) és az Egyesült Államokban.

Tarts az Everness közösségével és éld át a Nagy Egészet!

* Everness Fesztivál, Nyitó Szertartás

2018. június 20. szerda, 19:00-21:00, Dzsem Színpad

** Everness Fesztivál, Az integrál pszichológia és az Integrál Akadémia bemutatása előadás

Előadó: Gánti Bence, az Integrál Akadémia alapítója

2018. június 22. péntek, 16:00-17:30, Integrál Akadémia Nagy Sátor

*** Everness Fesztivál, Záró Szertartás

2018. június 25. hétfő, 10:00-12:00, Dzsem Színpad

 


Ha már sok helyen kerested, de eddig nem találtad meg azt, ahol a pszichológia és a spiritualitás összeér, akkor itt  jó helyen jársz!

Gyere, tanulj te is az Integrál Akadémián!
Önismeret integrál megközelítésben: az önismereti utak és technikák sokaságához adunk neked egy térképet.


 

INTEGRÁL AKADÉMIA PROGRAMOK AZ EVERNESS FESZTIVÁLON – JÚNIUS 20-25.

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!


Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton?
Milyen a transzformáló életmód?
A mi válaszunk: az integrál életmód

JELENTKEZZ MOST: www.integralakademia.hu/nyaritabor2018

Hozzászólások