ÍGY LANDOL BENNED A TRANSZLÉGZÉS EREJE

Ha te is az önismeret útját taposod, pontosan tudod, mit értünk az alatt, hogy „halogatni egy döntést”. Sokszor érzed kihívásnak, hogy elmenj a következő egyéni önismereti ülésedre vagy belevágj egy új tanfolyamba, esetleg munkát válts? Ezzel nem vagy egyedül. Belső fejlődésünkhöz hitre és kitartásra van szükségünk, máskülönben aligha tudjuk végigcsinálni az önismerettel járó kihívásokat. Leginkább akkor vagyunk hajlamosak agyonhalogatni egy döntést, amikor pontosan tudjuk, hogy szükségünk lenne rá. Ezt nevezzük a változástól való félelemnek, ami eredendően belénk van kódolva. Ezzel védelmezzük személyiségünk felépített struktúráját.

Ez is az önismereti út része

A transzlégzéssel kapcsolatosan is megjelennek hasonló félelmek bennünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy változásokat hozhat az életünkbe. Azért, hogy megértsd, miről is van szó pontosan, röviden összefoglaltuk neked, mire számíthatsz egy transzlégzés alkalmával. Ez feltehetőleg nem fogja csökkenteni a változástól való félelmet benned, de adhat egy lökést, hogy meghozd ezt a döntést, ha már régóta halogatod. Az önismeret útja ugyanis pont erről szól: kimozdulni a komfortzónádból a teljesebbé válás reményében.

Beszív, kifúj, beszív, kifúj…

Amikor megkezdődik az erővel és élettel teli közös légzés, már nem foglalkozol azzal, mit gondol a másik, önmagadért lélegzel. Bezárulnak a kifelé nyíló ajtók és kitárulnak a befelé nyílók. Akkor és ott megtapasztalod a találkozást valódi önmagaddal. Van, akinél ez intenzív élmények formájában megy végbe, mások a legpihentetőbb relaxációt élik át közben. Egy biztos: mindenki pontosan azt tapasztalja meg, amire ott és akkor szüksége van.

A kitárult belső ajtók végigrepíthetnek saját születésed újraélésén, rámutathatnak elakadt élethelyzeteid gyökerére és átvezethetnek olyan transzperszonális dimenziókba, ahol még soha nem jártál azelőtt. Mindez mély megértéseket, felismeréseket, testi-lelki gyógyulási folyamatokat eredményezhet benned. Senki sem mondja meg közben, hogy mit csinálj, minden magától, egy belső intelligencia által vezérelve történik.

Mert te vagy önmagad legnagyobb gyógyítója

Amikor találkozol a mindenkor és mindenhol jelenlévő belső intelligenciával, ráébredsz, hogy te vagy önmagad legnagyobb gyógyítója. Megismerheted a benned élő bölcset, akinek útmutatásait követve egy harmonikusabb életet teremthetsz meg saját magad és környezeted számára. Az addig zárt ajtók és felépített falak most átszakadhatnak és megtapasztalhatod azt az ősi gyökeret, ahonnan egykor elindultál. Ekkor világossá válik, hogy a kapcsolat saját lelkeddel és a transzperszonális dimenziókkal egy pillanatra sem szakadt meg. Amikor rátalálsz erre az igazságra, az önmagában gyógyító erejű lehet számodra.

Ez egy lehetőség a sok közül, amit a transzlégzés kínál. Emellett sok minden más történhet, hiszen mindannyian különböző okból veszünk részt egy ilyen alkalmon. Fontos, hogy ne legyenek elvárásaid, csak add át magad a lelked vezetésének. A transzélmény után ugyanolyan emberként élsz majd tovább, de több mankó lesz már a kezedben. A komfortzónád átlépésével sajátélményű tapasztalatot szerzel arról, milyen mélységekbe és magasságokba repíthet egy korlátok nélküli találkozás önmagaddal.


Tapasztald meg a transzlégzés erejét, jelentkezz Gánti Bence március 26-ai csoportjába!

Részletek: www.integralakademia.hu/transzlegzes2018marcius

 

Hozzászólások