Mit mond a tanító? – Pszicho Fotel az Evernessen

Találkozz a pszicho-spirituális világ leghitelesebb képviselőivel az Everness Fesztiválon, az Integrál Akadémia Nagy Sátorban! Pszicho Fotel programunk keretében ismert pszichológusok és szellemi vezetők beszélgetnek egymással.

Vendéglátó pszichológusunk az Integrál Akadémia alapítója és vezetője, Gánti Bence lesz. Beszélgető partnerei: Dr. Daubner Béla, Dr. Mérő László, Dr. Buda László, Paulinyi Tamás és Soma Mamagésa, a www.ujegyensuly.hu létrehozója. A következőkben röviden megismerkedhetsz a Pszicho Fotel meghívott vendégeivel.

Pszicho Fotel – Június 20. csütörtök, 16:00 – 17:00 – Integrál Akadémia Nagy Sátor

Gánti Bence és Dr. Daubner Béla – Hogyan kapcsolódik az integrál, az integratív, a jóga és a pszichoterápia?

Dr.Daubner Béla orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, és jógatanár, az Integratív Pszichoterápiás Egyesület elnöke. Ifjú korában találkozott a keleti tanokkal, orvos lett belőle, később pszichiáter, majd figyelme a pszichoterápia felé fordult. 1993-ban alapította meg az Integratív Pszichoterápiás Egyesületet, melynek máig az elnöke. Így ír magáról 2013-ban: „Szeretnék azoknak segíteni, akik spirituális fejlődésben gondolkoznak és ehhez a szükséges önismereti alapokat is biztosítani szeretnék.

Pszicho Fotel – Június 21. péntek, 11:30 – 12:30 – Integrál Akadémia Nagy Sátor

Gánti Bence és Soma Mamagésa, a www.ujegyensuly.hu létrehozója – A női (szerep)személyiségek integrációja a XXI.század elején, az ÚJ NŐ megszületésének az ideje

Soma Mamagésa missziójának érzi az “ébresztgetést”. Lélekemelő előadásokat, kurzusokat és táborokat tart az országban, melyek az öntudatra ébredés fontosságáról és a spirituális felébredés jelentőségéről szólnak. Soma Mamagésának eddig 10 könyve jelent meg, koncertezik, rendszeresen publikál a www.ujegyensuly.hu-n, amit ő hozott létre.

Pszicho Fotel – Június 21. péntek, 13:30 – 14:30 – Integrál Akadémia Nagy Sátor

Gánti Bence és Dr. Mérő László – Az érzelmek és a flow

Dr. Mérő László magyar matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Pszichológiai Intézetének és a Babes-Bolyai Tudományegyetemnek professzora. Elsősorban ismeretterjesztő könyveiről, előadásairól ismert. Első könyve, az Észjárások 1989-ben jelent meg, ekkor indult el sikeres könyveinek sorozata itthon és külföldön is. Előadásai rendkívül népszerűek.

Pszicho Fotel – Június 21. péntek, 15:40 – 16:20 – Integrál Akadémia Nagy Sátor

Gánti Bence és Paulinyi Tamás – Pszi jelenségek, tudat és spirituális fejlődés

Paulinyi Tamás író, pszi-kutató, önismereti tudat-tréner. Több mint 25 éve foglalkozik a parajelenségek és a pszi-képességek tudományos vizsgálatával, valamint az azokból leszűrt tanulságok önismereti célú oktatásával. A ’80-as évek végén építette fel első amatőr kutató laboratóriumát, korábban a Magyar Para-kutatási Társaság főtitkáraként, később, pedig az AION alapítvány kutatási koordinátoraként. Elsősorban az érzékszerveken túli észlelések (ESP) területén végzett-végez kísérleteket, amelyek eredményessége nemzetközi szinten is kiemelkedő.

Pszicho Fotel – Június 22. szombat, 17:00 – 18:00 – Integrál Akadémia Nagy Sátor

Gánti Bence és Dr. Buda László – Szomatodráma és integrálpszichológia: test, lélek szellem a gyakorlatban

Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta. A Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület megalapítója, majd a szomatodráma irányzat és közösség létrehozója. Jelenleg leginkább előadásokat, tanfolyamokat, szakmai továbbképzéseket és egyéni konzultációkat tart, valamint írással és a szomatodráma közösség gondozásával tölti idejét.


Látogass el idén is az Everness Integrál Akadémia Nagy Sátorba és vegyél részt Pszicho Fotel programsorozatunkon!

Részletek: www.integralakademia.hu/pszichofotel2019

 

Hozzászólások