Továbbviszünk a tudatosság útján

Az Everness Fesztivál a tudatosság ünnepe, ahol minden rólunk, vagyis az emberről szól. Hallgathatsz előadásokat önismeretről, pszichológiáról, spiritualitásról, egészséges életmódról és gyakorolhatsz testtudatos mozgásformákat. Ezen a fesztiválon nem vagy egyedül a kérdéseiddel és a workshopokon sajátélményben tapasztalhatod meg, ahogy megszületnek benned a válaszok.

Közösség, kapcsolódás, pszicho-spirituális sajátélmény

Amikor megnyílunk a tudatos életforma felé, lehet, hogy ideiglenesen magunkra maradunk. Nem kötnek le többé a felszínes társalgások, az üres, érdekalapú kapcsolatok. Valódi értékekre, igazi, szívtől szívig érő emberi kapcsolatokra vágyunk. Lehet, hogy addigi környezetünket már kiüresedettnek érezzük, ezért új ismeretségek felé nyitunk.

Az Everness Fesztivál olvasztótégelyként köti össze a hasonlóan gondolkodó, őszinte kapcsolatokat kereső, tudatosodni vágyó embereket. Évente több alkalommal nyújt lehetőséget a közös úton járó keresőknek a kapcsolódásra, az egységélmény megtapasztalására.

Az Integrál Akadémia ezt a törekvést erősíti a fesztiválra gondosan összeválogatott programjainak segítségével. Az Integrál Akadémia Nagy Sátorban a pszichológiát és a spiritualitást összekötő integrál szemléletben hallgathatsz meg előadásokat, többek között a test és lélek kapcsolatáról, az itt és most erejéről, a segítő beszélgetés fortélyairól, az önfigyelés technikáiról, a meditáció jóllétünket támogató szerepéről, az emberi lélek jövőbeni lehetséges és szükséges fejlődéséről.

Workshopjainkon olyan sajátélményű gyakorlatokon vehetsz részt, amelyekben megtapasztalhatod az önismeret, a jóga, a meditáció, a bodywork, a családálltás, a szomatodráma, valamint a szabad tánc testre és lélekre gyakorolt gyógyító erejét.

Ki ül a fotelben?

Az idei fesztiválra egy különleges programsorozattal is készülünk, amelynek keretében iskolánk vezetője, Gánti Bence, klinikai szakpszichológus szólaltat meg neves szakembereket és tanítókat. Pszichofotel programunk keretén belül találkozhatsz Dr. Daubner Bélával, akivel az integrál, az integratív, a jóga és a pszichoterápia kapcsolatáról beszélgetünk.

Soma Mamagésa, a www.ujegyensuly.hu létrehozója az ÚJ NŐ megszületésébe és szerepszemélyiségeibe avat be. Dr. Mérő Lászlóval az érzelmek és a flow kapcsolatáról, Paulinyi Tamással pedig a pszi jelenségek, a tudat, valamint a spirituális fejlődés összefüggéseiről beszélgetünk. Dr. Buda László a szomatodráma és az integrál pszichológia világát, a test, lélek, szellem gyakorlatát hozza közelebb hozzánk.

Ha az Evernessen jársz, látogasd meg színes programjainkat az Integrál Akadémia Nagy Sátorban!

Fejlődj tovább a tudatosság útján az Integrál Akadémián!

Az integrál pszichológia képzésen egész évben azt a tudatosságot és harmóniát fejlesztheted tovább, amit az Evernessen megtapasztalsz. Nálunk hozzád hasonló elfogadó és jóra törekvő emberek gyógyító közösségében értheted meg, hogyan kapcsolódik össze a pszichológia és a spiritualitás egy integrált egésszé. Sajátélményű gyakorlatokon keresztül átélheted, miként juthatsz el az önismeret általi belső vezéreltségből a felébredés állapotába.

A magasabb tudatszinteket nem tudod erővel vagy akarattal megnyitni magadban. Ez a Kegyelem ajándéka mindazoknak, akik kijárják az odavezető utat. Ez az út az önismerettel kezdődik, és a meditációval folytatódik. Gyakorlásod során pedig automatikusan nyílnak benned a magasabb tudati síkok.

Ehhez segítünk hozzá professzionális tantervünkkel és sajátélményű önismereti csoportnapjainkkal. Kiváló szakmai oktatói gárdánk és a hozzád hasonló tudatosodni vágyó emberek elfogadó, támogató közösségében kijárhatod az utat a harmonikus, kiteljesedett élethez. Mindeközben szakképzett lelki segítővé válsz, aki a világ jobbításáért és benne az ember boldogságáért nem csak akar, de képes is tenni.

Próbáld ki az Evernessen, tanuld meg az Integrál Akadémián! Everness résztvevőknek 10% kedvezményt biztosítunk szeptemberben induló integrál pszichológia évfolyamunk első félévi tandíjából.


Nézz szét az Integrál Akadémia Nagy Sátor programjai között és találkozzunk az Everness forgatagában!

Részletek: http://integralakademia.hu/everness2019

Iratkozz be szeptemberben induló integrál pszichológia képzésünkre és tedd mindennapjaid részévé az egységélményt!

Részletek: http://integralakademia.hu/aktualis/aktualis-programok-az-integral-akademian/544-mit-kinal-az-integral-akademia

 

Hozzászólások