Tapasztald meg az egységélményt Gánti Bence programjain!

A hétköznapokban alig jut idő az önmagunkkal való kapcsolatunkra. Sietve tesszük a dolgunkat és közben belül egyre nagyobb feszültséget és izolálódást, a többiektől való elszakadást élünk meg. Nem véletlen, hogy a modern nyugati civilizáció tagjai mára a végletekig atomizálódtak és elmagányosodtak.

Az elszakadás a többiektől, az igazi kapcsolódásra való képtelenségünk olyan érzést kelt, mintha ki lennénk űzve a paradicsomból. Ez nem véletlen, hiszen mindannyiunk lelkében alapvető vágyként él a valahova tartozás érzése. Amikor nem tudunk kapcsolódni másokhoz, vagy meditáció által nem éljük át a Nagy Egészhez való tartozás érzését, akkor tulajdonképpen szenvedünk.

Kövesd a lelked hangját!

Amikor elérjük az önmagunktól, másoktól és a Nagy Egésztől való legtávolabbi pontot a létforgatagban, akkor egyszer csak elkezdünk visszafordulni. A lelkünk megszólít minket és egy olyan irányba vezet, ahol újra emlékezhetünk arra, kik is vagyunk valójában. A közös gyökér, a világgal való egység, a Tudat egyetlenségének megtapasztalására hív.

Mert, ha megérezzük, hogy nem talaj nélkül, magányosan lebegünk a levegőben, hanem van egy olyan biztos pont bennünk, ami akkor is ott marad, ha a földi világnak egyszer majd vége szakad, akkor már nem a félelem, hanem az egymás felé nyíló szeretet irányítja belső késztetéseinket.

Hogyan találhatjuk meg a biztos pontot?

Miután egyre több emberben merül fel az igény az önkeresésre és a Nagy Egészhez való tartozás megtapasztalására, egyre több olyan közösség alakul, akik ezért a célért gyűlnek össze. Az Everness Fesztivál is erre az igényre válaszol, amikor összefogja a hasonlóan gondolkodó embereket egy nagy, szelíd és szeretetteljes térben.

A Fesztiválon összegyűlt pozitív tömeg jelenléte és energiája megágyaz annak a lehetőségnek, hogy szakszerű vezetés mellett sok emberrel egyszerre tudj összekapcsolódni és megélni az Egység élményt. Minden fesztiválon tulajdonképpen ezt a szabadságot, önfeledést és a személyes énen való túllépést keressük. Ehhez – egyéb eszközök híján – az emberek általában alkoholt és drogokat hívnak segítségül. Az Everness Fesztivál Magyarország azon kevés összközösségi rendezvényeinek egyike, ahol a felszabadulást az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolódásban, külső szerek használata nélkül élhetjük át.

Tapasztald meg az egységélményt!

A Nagy Egészhez való kapcsolódásban segít idén is az Everness Fesztiválon Gánti Bence, klinikai szakpszichológus, az Integrál Akadémia vezetője. A fesztivál Nyitó és Záró Ceremóniáján, június 19-én és 23-án elvezet minket ahhoz az egységállapothoz, amelyben átélhetjük saját létünk korlátlanságát.

Az élmény során mélyen összekapcsolódunk egymással, a világgal, és egy nálunk nagyobb valóság részévé válunk. A tudatalattink folyamatos összeköttetésben áll a világgal, azonban normál tudatállapotban különállónak vagy csak részlegesen kapcsolódottnak érezzük magunkat. A bemélyült tér, a nyitott szív és a profi szakmai facilitálás segít olyan módosult tudatállapotba kerülnünk, ahol az elkülönültség illúziója mögé nézhetünk és felfedezhetjük minden létezővel való egységünket.


Csatlakozz az Everness közösségéhez és éld át a Nagy Egésszel való összekapcsolódást Gánti Bence programjain!

Részletek: http://integralakademia.hu/everness2019

Iratkozz be szeptemberben induló integrál pszichológia képzésünkre és tedd mindennapjaid részévé az egységélményt!

Részletek: http://integralakademia.hu/aktualis/aktualis-programok-az-integral-akademian/544-mit-kinal-az-integral-akademia

Hozzászólások