Apám, anyám és én. Önmegismerő mélyélmény!

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, 2018. június 21. csütörtök 16:30-18:30 – Anya, apa és én. Integrál családállítás
A workshopot tartja: Kemény Péter, integrál szemléletű csoportvezető, önismereti mentor és coach, családállító 

Csoportos családállítással tapasztalhatod meg, hogy épp most hol tartasz a szüleiddel, mi van a tudatalattidban erről. Lehet, hogy valami teljesen más, mint amit a hétköznapokban erről gondolsz? A folyamatban nem csak ránézhetsz, hanem a pillanat igazsága szerint tovább is léphetsz a kapcsolatotok tisztításában.

Az apához kapcsolódik a cselekvő erő, a teljesítmény, az önkifejezés, a hatás kifejtése, a kiáradás, a jang energia. Ezekkel hogy vagy az életedben? Hiányolod valamelyiket?

Az anyához kapcsolódik a befogadás, a biztonság, a világgal való kapcsolódás, a yin energia. Ezek hogy vannak jelen az életedben most?

Az állításban lehetőséged lesz ránézni arra, hogy mi van most a tudatalatti rétegrendjeidben az apához és anyához fűződő kapcsolatodban. Ha képes vagy ezzel szembenézni és meghajolni az igazság előtt, akkor jobban otthon lehetsz a saját életedben. Minden egyes folyamat, ahol a családi energián dolgozunk, építi az erőforrásainkhoz való hozzáférést. Ahogy egyre többet dolgozunk a szülőkhöz fűződő nehézségek kitisztázásán, annál több hozzájuk kapcsolódó minőségét tudunk működtetni a saját életünkben.

A családállításról röviden

A Családállítás egy önismereti módszer, amellyel felismerheted életed nehézségeinek gyökereit és elindulhatsz a megoldásuk felé. A családunk mintázatai belénk vannak írva, genetikailag és lelkileg is. Az örökségünkbe tartoznak a családi nehézségek is: tragédiák, elválások, erőszakok, kirekesztések, veszteségek, kudarcok, háborúk, meg nem értettségek, az élet és halál számtalan jelensége. Ha megismered és elfogadod az örökséged, úgy lehetsz a család tagja, hogy leteheted ezeket a nehéz terheket. Ha így teszel, a saját választott út lehet a jutalmad.

A workshop vezetőjéről

Kemény Péter – 8 év és közel 1000 egyéni folyamat után, rendkívül sokat gazdagodott az, amit a Családállítás név alatt csinálok. Az évek során Bodywork és Pszichodráma elemekkel gazdagodott, és az energetikai munka is helyet kapott benne, ilyen módon az állításokban lehet a személyiséggel dolgozni, pl. én-részekkel, lehet a transzgenerációs mintázatokat vizsgálni, de ugyanígy a karmikus és archetipikus rétegeinkhez is hozzáférhetünk a megfelelő tudatállapotokkal.

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, 2018. június 21. csütörtök 16:30-18:30 – Anya, apa és én. Integrál családállítás
A workshopot tartja: Kemény Péter, integrál szemléletű csoportvezető, önismereti mentor és coach, családállító 


Próbáld ki az Integrál Akadémia sátrában, tanuld meg szeptemberben induló új évfolyamunkban!

Ha már sok helyen kerested, de eddig nem találtad meg azt, ahol a pszichológia és a spiritualitás összeér, akkor itt  jó helyen jársz!


INTEGRÁL AKADÉMIA PROGRAMOK AZ EVERNESS FESZTIVÁLON – JÚNIUS 20-25.

KATTINTS A KÉPRE A RÉSZLETEKÉRT!


Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton?
Milyen a transzformáló életmód?

A mi válaszunk: az integrál életmód

JELENTKEZZ MOST: www.integralakademia.hu/nyaritabor2018

 

Hozzászólások