Hogyan kommunikál egy terapeuta? – technikákat tanító workshop

Everness Fesztivál, Integrál Akadémia Kis sátor, 2018. június 21. csütörtök, 10:30 – 12:00 és június és június 24. vasárnap, 14:30-16:00

A cikket írta: Tóth Szilvia
A “Hogyan kommunikál egy terapeuta” workshop bepillantást nyújt az Integrál Akadémia egyik speciális moduljába: a Terápiás Kommunikációba. Gyere el, less be a kulisszák mögé! Itt elsajátíthatsz olyan kommunikációs elemeket, melyek mélyítik és meghittebbé teszik kapcsolataidat. Ha készülsz a segítői pályára, valamint praktizáló segítő vagy és szívesen tanulsz új eszközöket, ülj be hozzánk, mutatunk néhány olyan mozzanatot, amely új színt hoz a munkádba. Próbára teheted figyelmed, jelenléted, hogy hogyan használod tudatosan a kliensmunkádban ezeket a kvalitásaidat.

A képzések során kiemelkedően szép ajándék, amikor a tréningen résztvevők arról számolnak be, hogy a csend, a holding és a figyelem hármasa a személyes kapcsolataikat mélyíti, alakítja, akár férjükkel, gyermekükkel. S így válik a segítő beszélgetés egy technikája emberi működésük részévé. Ezért várunk téged, akit hív az emberi kapcsolódás titka, és az elméletek után kikutatnád, hogyan csináld. Előképzettség nélkül légy részese.

A gyakorlatban megmutatjuk tehát, hogy mi segíti az értő meghallgatást,​ mit tegyél, hogy a beszélgetéseid elmélyüljenek, a partnered megnyíljon.

A terápiás kommunikáció célja, hogy eljuss a konkrét, valós szintig, ami a lelked belseje, az itt és most.

S ez bizony nem a véletlen műve, tudatos, aktív cselekvés a segítő munkájában.

Terápiás kommunikáció – előadás (szombaton)
Ezen az interaktív előadáson megismerkedhetsz az Integrál Akadémia terápiás kommunikáció tréning moduljának struktúrájával, lényegi elemeivel. A terápiás és tiszta kommunikáció tréninget 2 éven keresztül gyakorlati tárgyként oktatjuk az Akadémián. Ugyanakkor lehetőséged van a tréning alapjait (rövidített képzés) az akadémiai oktatóktól külsős tréningen is elsajátítanod. Gyere és ismerkedj meg a terápiás és tiszta kommunikáció világával!

Időpontok: 

  • 2018. június 21. csütörtök, 10:30-12:00, Terápiás és Tiszta Kommunikáció, avagy a kommunikáció művészete interaktív előadás
    Előadó: Tóth Szilvia
  • 2018. június 24. vasárnap, 14:30-16:00, Terápiás és tiszta kommunikáció interaktív előadás
    Előadó: Gál Anita és Oláh Rita

Ha meglátogatsz minket az Evernessen, kérd 10% kedvezményt biztosító kuponunkat, amit szeptemberben induló integrál pszichológia képzésünk első félévi tandíjából érvényesíthetsz!


Próbáld ki az Integrál Akadémia sátrában, tanuld meg szeptemberben induló új évfolyamunkban!

Ha már sok helyen kerested, de eddig nem találtad meg azt, ahol a pszichológia és a spiritualitás összeér, akkor itt  jó helyen jársz!INTEGRÁL AKADÉMIA PROGRAMOK AZ EVERNESS FESZTIVÁLON – JÚNIUS 20-25.

KATTINTS A KÉPRE A RÉSZLETEKÉRT!

 


 

Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton?
Milyen a transzformáló életmód?

A mi válaszunk: az integrál életmód

JELENTKEZZ MOST: www.integralakademia.hu/nyaritabor2018

 

Hozzászólások