Fejtsük meg az álmaink üzenetét! Elmélet és gyakorlat.

EVERNESS Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, 2018. június 24. vasárnap 14:00 – 17:00

“Az álom válasz egy kérdésre, amelyet még nem tanultunk meg feltenni.”  /Fox Mulder/
Tudtad, hogy életünk során 21 évet alvással töltünk?  És azt, hogy ebből 8 évig álmodunk? Az álom gyógyít azáltal, hogy közelebb visz önmagunkhoz. Az álmok tipikus üzenete, hogy

légy az, ami igazán vagy, amire születtél!

Az álmok a megvalósítás felé tudnak vinni, ha figyelünk rájuk. Különböző technikákkal lehet segíteni az álmokra való emlékezést, de elsősorban az álomhoz való hozzáállást érdemes vizsgálni. Amint az ember érdeklődik az álmai iránt, emlékezni is fog rájuk. Az a szép dolog az álomban, hogy hosszas elemzés után sok újdonsággal, egészen meglepő dolgokkal tud szolgálni az egyén belső világát illetően. Az álomban minden alak mi magunk vagyunk, minden alak szimbólum és még a rémálmaink is roppant hasznosak, hiszen a világ a félelemről szól, csak sajnos jelenleg minden elnyomja ezt az érzést.

A naskapi indiánok azt tartják, hogy mindenkiben él belül egy “Nagy Ember”, a “Mista’peio“, aki az álmokat küldi, és hogy az álmok az univerzum,a közösség és az álmodó javát szolgáló üzeneteket hordoznak. Ha valaki odafigyel az álmaira és igyekszik azokat megérteni, illetve azokkal összhangban cselekedni, akkor a Mista’peo egyre több álmot küld neki, s így egyre nagyobb harmóniában élhet.

Lehet, hogy Mista’peio neked is küld egy színes, beszédes, érdekes álmot az Everness alatt, ami rólad szól, neked szól, és csak arra vár, hogy megfejtsd igazi üzenetét. Vagy hozd el egy régebbi álmodat, amelyik megragadt és még mindig emlékszel rá! Ha elég bátor vagy, hogy ránézz a belsődnek ezen részére, gyere és együtt teszünk egy utazást az álmodban!

A előadást és csoportot vezeti:
Dr. Parádi József
ideggyógyászatból, pszichiátriából és pszichoterápiából szakvizsgázott, majd tizenhat év után kilépett az orvosi szervezetekből. Az elmúlt években a pozitív pszichoterápia, és a boldogság pszichológia kötötte le az érdeklődését, és a Jobb Veled a Világ Alapítvány keretében végez csoportos és egyéni pszichoterápiás munkát. Gyógyszerek nélküli pszichoterápiát végez, álomértelmezési csoportokat, böjtös álomtáborokat,  reinkarnációs utazásokat vezet. Az álmok improvizációs színházi megjelenítésére létrehozta az Álomszínházat

Fejtsük meg az álmaink üzenetét!  (Dr. Parádi József)

EVERNESS Fesztivál, Integrál Akadémia Nagy sátor, 2018. június 24. vasárnap 14:00 – 17:00


Próbáld ki az Integrál Akadémia sátrában, tanuld meg szeptemberben induló új évfolyamunkban!

Ha már sok helyen kerested, de eddig nem találtad meg azt, ahol a pszichológia és a spiritualitás összeér, akkor itt  jó helyen jársz!


INTEGRÁL AKADÉMIA PROGRAMOK AZ EVERNESS FESZTIVÁLON – JÚNIUS 20-25. 

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!


Hogyan éljünk spirituális életet a 21. században nyugaton?
Milyen a transzformáló életmód?
A mi válaszunk: az integrál életmód

JELENTKEZZ MOST: www.integralakademia.hu/nyaritabor2018

Hozzászólások