Éld meg magad gátlások nélkül!

A zene és a tánc ősidők óta sokat használt eszközünk, hogy összekapcsolódjunk magunkkal és meghalljuk, mit súg a lelkünk. Egy hagyományos szórakozóhelyen erre aligha nyílik lehetőségünk, hiszen általában nagy tömeg vagy lökdösődés van, valaki mindig hozzánk szól, és alapvetően kifelé figyelünk, nem pedig befelé. A legtöbben nem merünk táncolni a magunkon érzett vizslató tekintetek súlya alatt, ha pedig mégis rászánjuk magukat, megiszunk előtte egy-két bátorság kortyot.

Amikor rád ragyog a nap

Nagyon kevés az olyan közösségi program, ahol az emberek alkohol és drogok nélkül is felszabadultan mernek táncolni vagy énekelni. Ehhez persze szükség van olyan közösségekre, ahol ezt meg lehet tenni. Az integrál közösség mindenkori törekvése, hogy olyan elfogadó, szabad teret teremtsen, ahol le merjük vetni a hétköznapi álarcainkat és gátlások nélkül merjük megmutatni igazi énünket.

Az integrálos közösségi programokon lehetsz szomorú, dühös vagy boldog, senki nem fog elítélni azért, ha az érzelmeidet belegyúrod egy adott dalba vagy táncba. Minden egyes önfeltárulkozásnak örülünk, hiszen ezek mindig olyan áldott pillanatok, amikor az illúzió fátylán keresztül beragyog ránk a nap. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy merje megélni önmagát, merje átélni azt a belső ragyogást, ami a kendőzetlen önmagunk felé fordulásból születhet.

Találkozz a benned élő fénnyel!

Az integrál közösség a hasonló gondolkodású, célú és szellemiségű emberek közössége. A pszichológia és a spiritualitás tudományos, konzekvens megközelítése, átültetése a gyakorlatba mindannyiunk közös mozgatórugója. Célunk személyiségünk megdolgozása által egy magasabb létezési szint megtapasztalása. Nem nagy magasságokra vágyunk, hanem régi sérelmeink feldolgozása által egy teljesebb, örömtelibb, szabadabb emberi életre. Ebben segítjük a hozzánk forduló, fejlődni vágyó embereket és erre teremtünk lehetőséget különböző programjainkkal.

A hagyománynak megfelelően szeptemberben ismét felelevenítjük őseink szokásait egy közösségi szertartás keretében. A Lelki Hangok estjére végzőseink búcsúztatása és elsőseink avatása alkalmából meghívtuk a spirituális zene képviselőit, hogy énekeikkel és sámándobjaikkal kísérjenek minket a bennünk ragyogó fénnyel való találkozáshoz.

Az est meghívott előadói

Számos spirituális zenei előadó tisztel meg minket szeptember 7-én, hogy segítsék az önkifejezés szabad megélését. Ha eljössz, az alábbi neves előadókkal és tanítókkal találkozhatsz:

GÁNTI BENCE – Integrál Akadémia világa (pszichológia, buddhizmus),

VARGA ZSOLT – Kirtan Band (jóga), Mooji nemzetközi zenekar (advaita vedanta),

JANICSEK ZSOLT, Sattwa Sound Band (jógazene, kirtan)

JUHÁSZ ENIKŐ – Flying Spirit (spirituális zene),

SCHRENK JUDIT – Samsara Boulvard (jógazene, kirtan),

KOLTAI DÓRA: Flying Spirit (spirituális zene),

GÁNTI ESZTER (ének),

MITLI ATTILA (dob).


Tarts velünk szeptember 7-én a mindenki számára nyitott Lelki Hangok estjére!

Részletek: www.integralakademia.hu/spiritualisenekles2019osz

Hozzászólások