Everness Fesztivál Ajánló – Kivel találkozhatsz a nagyszínpadon?

Az Everness Fesztivált az alapítók 9 évvel ezelőtt azzal a céllal hozták létre, hogy különböző  utakat mutasson a látogatóknak, önmaguk felé. Mára hazánk legnagyobb önismereti rendezvényévé nőtte ki magát, amire idén a világ minden tájáról közel 300 előadót, szakértőt, orvost és tanítót várnak. Az előadások, workshopok, jóga- és táncprogramok, valamint zenei koncertek a tudatosság mélyítését, a látogatók feltöltődését és közösségi élményben való megmerítkezését szolgálják. Ebben a cikkben a Nagyszínpad programjáról olvashatsz.

Az Evernessia színpad a középpont, a Fesztivál lelke. Minden évben e köré gyűlik a többi helyszín, ahol aztán az itt felemelt témákat lehet színezni, finomra hangolni, bevinni a tapasztalás terébe, átültetni a gyakorlatba.

Az idei fellépők között igen sok külföldi névvel találkozhatunk, hála az újranyitásnak. Talán az egyik legismertebb közöttük Dan Millman, A Békés Harcos útja írója, spirituális tanító, aki a stresszmentes élethez vezető lehetséges utakról mesél majd az Evernessián. Igazi kuriózumnak ígérkezik Denise Linn amerikai író, coach előadása is, amelyben az észak-amerikai indiánok spirituális életébe nyerhetünk bepillantást. Dr. Buda László meglehetősen gyakorlatias, mindannyiunkat érintő témát hoz – az elakadásainkból segít majd továbblépni, míg Steiner Kristóf a vegán életmóddal kapcsolatos igazságokról és tévhitekről beszél. A kiút befelé vezet címmel meghallgathatjuk Szabó Péter gondolatait, később Kiss Balázs Kunó a félelem működéséről, míg Gánti Bence a világbéke lehetséges valóságáról tart előadást.

A tibeti jógik különleges világába, belső hullámhegyek és völgyek közé kalauzol Chumba Lama, Dora Gyula tanácsadó pedig nagyon is modern kérdéskört boncolgat: a sikeres nők titkát.
Andrási Betti a szuperérzékenység és a szorongás kérdéskörét járja körül, Kassai Lajos lovasíjász pedig „A fiúk kövessék apjuk lábnyomát” címmel mesél majd. Soós Dávid az anyagi függetlenséghez vezető tudatossági úton vezet minket végig, mégpedig egészen a 0 forintos kezdetektől elindulva, és szintén a bőség megteremtésének lehetőségeiről tart előadást Gilányi Attila is. Merész gondolatokat oszt majd meg Vantulek Zsolt „Férfi Reloaded – avagy Éljenek a férfiak, akik nem szarnak bele” című előadásában, valamint a stabil párkapcsolat alappilléreit mutatja be közelebbről Budai Gergely.

Este a Balaton partján a Zenei Nagyszínpad olyan fellépőknek ad majd otthont, mint például a Tribali, a Hang Masssive, a Napfonat, Palya Bea vagy az EarthJam, de ezekről majd a következő részben mesélnek…

És ha máris csatlakoznál, itt tudsz venni BELÉPŐKET A FESZTIVÁLRA

A fesztivál teljes programját, az Integrál Akadémia sátorral együtt IDE KATTINTVA nézheted meg!

Hozzászólások