Mi van a sulin túl?

Ancsával2012-ben végeztem az akadémián. Így visszagondolva egy hatalmas játszótérnek látom, ahol őszintén „előadhattuk” magunkat, foglalkozhattunk saját és mások problémáival, elakadásaival.
Úgy gondoltam, ha már itt vagyok, 3 évig „komolyan”csinálom. Pszichodrámáztam, illetve terápiás kommunikációt tanultam az iskolán belül, külön jártam csoportos KIP-re, részt vettem Bence FLOW csoportjában, először volt egy női, majd egy férfi egyéni segítőm, családállításba is belekóstoltam.
Az egész nagyon tömény volt számomra lelkileg, emellett nagyon izgalmas is. Nagyok sok féle módszert és segítőt megismerhettem, ugyanakkor mind magamba, mind az évfolyamtársaimba is mélyebb szinten betekintést nyertem. A suliban a pszichológia mellett a spiritualitás is fontos szerepet kapott mind elméleti, mind gyakorlati szinten. A vége az lett, hogy a sok lelki dolgoktól túlcsordulva a suli elvégzése után teljesen a materiális sík felé fordultam. Az eredmény, hogy 2 éven belül túl vagyok 3 költözésen, megismertem a mostani páromat. Született egy gyönyörű kislányunk Anna, aki most 15 hónapos. Bőségesen van lehetőségem, hogy az iskolában tanultakat gyakorlati szinten alkalmazzam a saját életemben…
asztroNyár végén jelentkezett nálam egy hölgy, s megragadva az alkalmat, most őt vezetem kliensként. Nálam a fő irányultság az asztrológia, így most jegyzeteimet is elővettem, újra átolvasom, képleteket korrigálok, fórumokon segítek maradandó szabadidőmben.

Molnár Ildikó

 

(Kép forrás: http://www.pintacsiviki.hu)

Hozzászólások