Most te jössz! Mert te is fontos vagy.

Terhes számodra, hogy nő létedre férfiként is teljesítened kell? Szeretnéd, ha valaki rád lenne kíváncsi és nem csak arra, amit nyújtasz? Létezik egy közösség, ahol rád, a valódi énedre kíváncsiak. Ahol a problémáid nem takargatnivaló foltok, hanem dobbantók egy teljesebb élet megvalósításához. Ha többre vágysz, és szeretnéd magad pontosabban megismerni, valamint megvalósítani az álmaidat, akkor érdemes megismerkedned az integrál szemlélettel.

A közös úton járás hozzád hasonló jófej emberekkel sok megközelítésre rávilágít és megérted a közöttük levő összefüggéseket. Meglehet, hogy lesz olyan élményed, amikor rájössz, a melletted ülő csoporttársad is a tiédhez hasonló megoldandó helyzettel küzd. Kiderül mennyire nem vagyunk egyedül, és milyen sokan elhatároztuk, hogy kezünkbe vesszük a sorsunkat egy jobb, teljesebb élet megteremtésével. Az Integrál Akadémián sok gyakorlati önismereti nap van, ahol mindenki beteheti a közösbe a saját problémáját, amire a közösség erejével néztek rá, profi trénerek kíséretében. Ennek hatására olyan rájövések, oldások és átalakulások indulhatnak be, ami egyedül sokszor nem megy. Egyedül általában egy pontig tudunk eljutni a belső úton. Az értő figyelem közege teszi lehetővé, hogy mindent szabadon meg tudjunk beszélni, teljes elfogadásban, ítélkezés nélkül.

Ez értelmes továbblépésekhez vezet, miközben a csoportban tapasztalt nyitott kultúra életünk természetes részévé szervül. Ha igényes vagyok, akkor a lelkemet csak profik kezébe szeretném adni, hiszen ez annyira bensőséges dolog. Az integrálon ez szempont. Így a szabad szárnyalásodat és a kiteljesedett életedet még esetlegesen visszatartó lelki mintáidat vagy sérüléseidet biztonságos környezetben, szakértő kezekben dolgozhatod meg. A normál emberek világa is gyakran hordoz fixációkat, ismétlődő öngátló és múltból hozott családi mintákat. Ezek megdolgozásával nem csak önmagadnak, de gyermekeidnek és utódaidnak is egy új, kiteljesedett életet indíthatsz el.

Ahogy régről hozott, belsővé tett mintáidat elkezded az önismeret által levetkőzni és elengedni, úgy bontakoznak ki saját belső igényeid és lehetőségeid. Egyre inkább ki mered fejezni magad és ki mersz állni a véleményedért, egyre inkább mered vállalni azt, aki te vagy. Ezt az integrál szemléletben hiteles személyiségnek nevezzük, amikor is úgy vagyunk jelen emberi kapcsolódásainkban, ahogy akkor és ott érezzük magunkat. Nem szépítünk és nem tagadunk, hiszen belül tudjuk, bármi is történjék, bármit is gondoljon rólunk a másik, úgy vagyunk jók és szerethetőek, ahogyan vagyunk.

Ez a belső (ön)bizalom egy olyan új utat nyit meg előttünk az életben, ami egészen addig nem volt elérhető számunkra. Pusztán azáltal, hogy elfogadjuk és szeretjük magunkat, olyan belső energiaforrásokat mozgósítunk, melyekről azt mondják: az önmegvalósítás és az emberi kiteljesedés forrásai. A három év végére tisztába kerülsz azzal, hogy mi az, amit nem szeretnél többet csinálni az életedben és azzal is, hogy mi az, amit meg szeretnél valósítani magadból. A sok belső korlát ledöntésével egy szabadabb, élhetőbb és teljesebb életet teremtesz magadnak, ahol valóban azzá válsz, aki mindig is lenni szerettél volna.

Az integrál szemlélet zsenialitása abban rejlik, hogy egyesíti a tudományos pszichológia önismereti tudását a keleti spirituális tanok, mint például a jóga időtálló bölcsességével. A nyugati pszichológusok által kiművelt önismereti terápia és a keleti mesterek meditációs önmegfigyelési képességei (éberség, mindfullness) itt egységben vannak jelen és egy erős önfejlesztő utat kínálnak a minőségi megoldásokat kereső, igényes embereknek. Az integrál pszichológia elméletét és a számos önismereti sajátélményre épülő integrál pszichológiai tudást mind Magyarországon, mind Európában elsőként oktatjuk az Integrál Akadémián. Tizenkét éve fut az immár több száz ember életét átalakító önismereti és praktikus emberismereti képzésünk. A legtöbben, akik hozzánk fordulnak olyan színvonalas, értelmes közösséget és minőségi kapcsolatokat keresnek, amelyben szabadon megoszthatják magukat és közös élményekkel haladhatnak az önfejlesztésben.

Ha szeretnél többet megtudni az integrál szemléletről és az Integrál Akadémiáról, akkor kérd most a 12 részes e-mail tanfolyamunkat, melyet Messengeren keresztül küldünk el Neked.

 

Hozzászólások